Fotokonkurrence

Danmark

Deltag med dine bedste billeder i fotokonkurrencen "Danmark" og vind flotte fotoprodukter.

Du kan deltage i følgende 3 kategorier:

Ferie i Danmark
Har du været på en dejlig ferie i Danmark? Deltag med det billede fra ferien som på bedste vis repræsentere den danske ferieoplevelse.

Dansk kultur
Dansk kultur kan være mange ting. Har du taget et billede der viser en del af dansk kultur, som har stor betydning for dig?

Dansk natur
Mols Bjerge, Vadehavet, Jægersborg Dyrehave, Møns Klint, Råbjerg Mile – Der er mange smukke naturperler i Danmark. Deltag med dit bedste billede af den smukke danske natur. Vi håber at du vil dele pletskuddene med os!

Konkurrencen løber fra 24.03.2017 til 01.02.2018.

Præmier

Når konkurrencen udløber, udvælges der i alt 10 vinderbilleder. Vinderne får personlig besked. God fornøjelse med dine billeder!
 

  • 1. Plads - 2500 kr til vægbilleder

    1. pladsen præmieres med et gavekort til et vægbillede til en værdi af 2500 kr. Vælg mellem mange størrelser og materialer - til dit personlige vægbillede!

  • 2. Plads - 1000 kr til fotobøger

    2. pladsen præmieres med et gavekort til en fotobog til en værdi af 1000 kr. Vælg mellem mange forskellige størrelser og papirkvaliteter - til din personlige fotobog!

  • 3.-10. Plads - 350 kr til covers

    3.-10. pladsen præmieres med et gavekort til et cover til en værdi af 350 kr. Vores personlige covers fås både til mobil og tablet.

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description